Staedtler Fimo Soft Polimer Kil 0 White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Yeni

Staedtler Fimo Soft Polimer Kil 0 Beyaz (57gr)

Fimo Soft Polimer Kil 57gr - Fırınlanabilir oldukça yumuşak yeni başlayanlar ve hobi sanatçıları için uygun, ev fırınında (130derece 30dk) sertleşmesini sağlayan plastik maddeler içeren, kolaylıkla şekillendirilebilen bir modelleme malzemesidir. 

₺118,80 KDV dahil

₺100,68 Vergi hariç

local_shipping Türkiye'nin Her Yerine 699TL üzeri Kargo ÜCRETSİZ Detay

check_circle  Orjinal Ürün Garantisi

insert_emoticon  %100 Müşteri Memnuniyeti

Fimo sıra dışı bir ürün olan, kullanım alanlarının sınırsızlığıyla ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken polimer-kil yeryüzünde bulunan doğal killere benzemez.

Fimo'yu geleneksel killerden ayıran en önemli özellikleri, renklerinin birbirleriyle kolayca karışabilmesidir, renk yoğunluğunun istenildiği gibi azaltılabilmesi veya çoğaltılabilmesi, kalıp alma, yontma, oyma, boyama, parlatma ve baskı işlemlerinin yapılabilmesi ve zımparalana bilmesidir.

Toprak kile oranla daha dayanıklı olan fimo polimer-kil tamamen kimya laboratuarlarında geliştirilmiştir.

İçeriğinde; Polyvinly Chloride (PVC), renk pigmentleri ve plastik maddeler bulundurur. Su içermediğinden kuruma, çatlama gibi sorunlarla da karşılaşmanızı önler.

Ev fırınında 130 derecede 30 Dk. pişirildiğinde içeriğindeki ısıya duyarlı plastik madde sıcakla temas ettiği anda sertleşmeye başlar. (lütfen mikro dalga fırında denemeyiniz)

Seramik gibi şekillendirilebildiği için takı aksesuar ve biblo yapımında da rahatlıkla kullanılabilir. Doğru olarak fırınlandığı zaman hamurlarınızın renginde solma, koyulaşma ve şekil bozukluğu oluşmaz. 

Fimo
8020-0
4006608809393
869278951809
chat Yorumlar (0)
Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı: