Rich Selfy Decor GLOSSY GLASS Sıvı Cam Vernik 200+100gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Yeni

Rich Selfy Decor GLOSSY GLASS Sıvı Cam Vernik 200+100gr

Selfy Decor Sıvır Cam GLOSSY GLASS; Dekoratif amaçla kullanılan şeffaf yapıya sahip çift bileşenli koruma verniğidir. Uygulandığı yüzeye doğal parlaklık kazandırır.

Tezgah, fayans, seramik, mermer, granit, doğal taş, ahşap, beton vb. yüzeyler üzerinde kullanılır. Yüksek yayılma gücü sayesinde kolay uygulanır.

Banyo mutfak vb. su yalıtımı gerektiren alanlarda üstün izolasyon sağlar.

UV'den ve dış hava koşullarından etkilenmez. Zamanla sararma, çatlama ya da yüzeyden atma yapmaz. Su, ısı, fiziksel ve kimyasal dirence karşı yüksek oranda dayanıklıdır. Tercihe göre rulo, fırça veya pistole ile kolayca uygulanır.

₺299,00 KDV dahil

₺253,39 Vergi hariç

local_shipping Türkiye'nin Her Yerine 699TL üzeri Kargo ÜCRETSİZ Detay

check_circle  Orjinal Ürün Garantisi

insert_emoticon  %100 Müşteri Memnuniyeti

Balkon, teras, banyo, mutfak, tezgah, fayans, seramik, mermer, granit, doğal taş, cam, cam tuğla, mozaik, pres Tuğla, ahşap yüzey, dış cephe üzerine kullanılabilir.

Yüzey Hazırlığı: Uygulama yapılacak yüzey üzerinden yağ, toz, kir, pas ve benzer maddelerden arındırılmış temiz ve kuru olmalıdır. Koruma altına alınacak yüzeyde renk değişikliği yapıldıysa tam kuruma süresi beklendikten sonra Glossy Glass uygulaması yapılmalıdır. Yağmurlu havalarda açıkta uygulanmamalıdır.  Uygulama yapılacak olan yüzey sıcaklığı en az 5°C, ortam sıcaklığı ise 15 - 35°C arasında olmalıdır. Zımparalanmış yüzey üzerinde uygulanmış olması Glossy Glass’ın daha iyi tutunmasına yardımcı olur.

Uygulama Metodu: Uygulama öncesi 2 ölçü A,1 ölçü B olarak temiz bir kap içinde iyice karıştırılmalıdır.  İki bileşen tam bir karışım durumuna geldiğinde istenilen yüksek koruma reaksiyonun gerçekleştirir. Hazırlanan karışım 45-60 dk. içinde tüketilmelidir. Katlar arası bekleme süresi min. 5°C –max. 30°C de 24 saat olmalıdır. Dokunma kuruluğu 2saat, kimyasallara karşı tam direnç kazanma süresi 7 gündür. Uygulama yüzeyi 24 saat kullanılmamalıdır. 72 saat su ile temas ettirilmemelidir.

Depolama Koşulları: Kuru ve serin ortamlarda ısı ve ateşten uzakta, ambalaj kapakları sıkıca kapalı olarak saklayınız. Orijinal, açılmamış ve hasar görmemiş ambalajlarda depolandığı takdirde üretim tarihinden itibaren 24 ay kullanıma uygundur. Hava almış ambalajın kapağı kapatılarak, sonra tekrar kullanılması uygun değildir.


300 gr. set : 10m² (Tek Kat)

Ambalaj :300gr. set (A Bileşen: 200 gr + B Bileşen: 100 gr.)

Rich
SLF-GLS-16172
8682374161727
chat Yorumlar (0)
Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı: