Derwent İnktense Suluboya Kalemi Seti 6'lı Blister
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Yeni

Derwent İnktense Suluboya Kalemi Seti 6'lı Blister

  • CANLI RENKLER

  • SUDA ÇÖZÜNÜR

  • KALICI RENK

₺277,20 KDV dahil

₺252,00 Vergi hariç

notifications_active Stoktaki son ürünler

local_shipping Türkiye'nin Her Yerine 699TL üzeri Kargo ÜCRETSİZ Detay

check_circle  Orjinal Ürün Garantisi

insert_emoticon  %100 Müşteri Memnuniyeti

  • CANLI RENKLER – Yuvarlak 4 mm yumuşak kurşun çekirdek, cesur ve etkileyici çizimler için mükemmeldir. Son derece pigmentli rengin uygulanması kolaydır ve canlı bir sonuç verir. 6 renk seçeneği içerir.
    SUDA ÇÖZÜNÜR – Yaratıcı olanaklarınızı genişletin. Suda çözünür kalemler, etkileyici çizimler için kuru olarak kullanılabilir veya parlak, ancak yarı saydam mürekkep benzeri bir etki yaratmak için suyla yıkanabilir.
    KALICI RENK - Pigmentler yıkandığında hızlı ve kalıcı olarak kurur, renk akmasını en aza indirir. Kuruduktan sonra, renkler yan yana yerleştirilebilir veya renk kanaması korkusu olmadan katmanlı olabilir.
    YÜZEY ÇEŞİTLİLİĞİ - Sanatsal tuvalinizi değiştirin. Renk kalıcı olarak kuruduğundan ipek veya pamuk gibi kumaşlarda harikadır. Kağıt üzerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Projenize uyacak şekilde kullanımı değiştirin.
    RENK OLUŞTURMA – Renkleri karıştırarak özel gölgeler oluşturun. Aynı rengin daha açık tonlarını su ekleyerek de elde edebilirsiniz. Gerçekten eşsiz bir sanat eseri yaratmak için renkleri karıştırın.
    AKSESUARLAR – En iyi sonucu elde etmek için Derwent Waterbrush Set, Derwent Technique Brushes, Derwent Watercolor Paper Pads ve Derwent Carry-All Kanvas Çanta gibi diğer Derwent ürünleriyle birleştirin.

  • 5028252187022
Derwent
DW0700927
5028252187022
869158358254
chat Yorumlar (0)