Das Idea Mix Mermer Efektli Seramik Kili 100 gr SARI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Yeni

Das Idea Mix Mermer Efektli Seramik Kili 100 gr SARI

Imperial Yellow -  Hava ile kuruyan mermer mineral bazlı kil. Das Beyaz veya Terakota ile birlikte kullanıldığında doğal ve emsalsiz efektlerin oluşmasını sağlar

₺99,00 KDV dahil

₺83,90 Vergi hariç

local_shipping Türkiye'nin Her Yerine 699TL üzeri Kargo ÜCRETSİZ Detay

check_circle  Orjinal Ürün Garantisi

insert_emoticon  %100 Müşteri Memnuniyeti

Doğada bulunan mermer ve taşları anımsatan tek renkli ve çok renkli harika dokular sağlar • Das IDEA MIX mermer kilini elinizden kolayca temizleyebilirsiniz. • Leke bırakmaz. • Her pakette kullanım klavuzu ve hava geçirmez saklama kabı bulunmaktadır.

Bu mermer, mineral bazlı kil havada kurutulur, ellerden ve kumaşlardan kolayca yıkanabilir, dermatolojik olarak test edilmiştir ve glütensizdir. Güzel, doğal görünümlü mermer damarları ve bazı benzersiz efektler yaratmak için DAS beyaz veya pişmiş toprak kil ile birlikte kullanılabilir. DAS Idea Mix, doğal olarak oluşan tonları taklit eden 6 renkte mevcuttur. Tüm bunlar birlikte karıştırılabilir veya DAS beyaz ve pişmiş toprak kil ile birleştirilebilir. Her bir kil bloğu, açıldıktan sonra bile ürünün tazeliğini korumak için hava geçirmez kapaklı plastik bir zarf içinde paketlenmiştir. Her pakette kullanım talimatlarını içeren bir broşür bulunur.

DAS
342001
8000144002559
869297051801
chat Yorumlar (0)