Rich Mozaik Çatlatma Step1 - Step2 (Resim üstü Şeffaf)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Yeni

Rich Mozaik Çatlatma Step1 - Step2 (Şeffaf)

İki aşamalı su bazlı mozaik çatlak görünümü veren mediumdur. Akrilik boya veya resim çatlatma tekniklerinde kullanılır. Ürünün kendisi şeffaftır. Öncelikle Step 1 tüm yüzeye sürülür. Tamamen kuruduktan sonra Step 2 sürülür. Kuruma başladıkça çatlaklar oluşmaya başlar. Hava sıcaklığına bağlı olarak çatlakların oluşumu 12-16 saat sürebilir.

₺108,00 KDV dahil

₺91,53 Vergi hariç

notifications_active Stoktaki son ürünler

local_shipping Türkiye'nin Her Yerine 699TL üzeri Kargo ÜCRETSİZ Detay

check_circle  Orjinal Ürün Garantisi

insert_emoticon  %100 Müşteri Memnuniyeti

Doğal çatlamış etkiler hazırlanmasına yardımcı olur. 2 aşamadan oluşan resim üstü çatlatma setidir. Uygulama sonucunda şeffaflaşan yapısı sayesinde alt zeminde hazırlanan dekoratif çalışma kaybolmaz.

Akışkan yapısı uygulama esnasında kolaylık sağlar, kalınlık yapmaz ve doğal görüntüler ortaya çıkar. Resim üzerine önce step 1 sürülür. Şeffaflaştıktan sonra step 2 ipek fırça ile yön takip etmeksizin uygulanıp doğal kurumaya bırakılmalıdır.

Çatlatma sonucunda doku aralıklarına renklendirmek için Chalked wax, eskitme kremi veya fınger wax kullanılabilir.

Çatlamalar hava şartlarına bağlı olarak gecikebilir. En pratik yöntem Step 2'nin tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra 30 cm. uzaktan sıcak fön tutulur. Çatlaklar artistik yağlı boya (ressam yağlı boya) ile de uygulanabilir Bir bez yardımıyla silinir. Çatlakların üstünün daha çok parlamasını istiyorsanız tinerli bir bezle son silimi yapınız. Koruma verniği mutlaka solvent bazlı bir vernik olmalıdır.

Rich
MZÇ-060-041883
8682374041883
869964051806
chat Yorumlar (0)