Pebeo Setacolor Suede Effect Pebble 318 Kumaş Boyası
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Yeni

Pebeo Setacolor Suede Effect Pebble 318 Kumaş Boyası

Setacolor Süet Etkisi boyaları kumaşlara bir hacim etkisi ve yumuşak ve kabarık bir dokunuş katar. Koyu renk, açık renk, ince veya kalın kumaşların dekorasyonuna özel su bazlı boyalar. Kapatıcı, konsantre ve yoğun olan bu boyalar süet görüntüsüne sahiptir. Birbirleri ile karıştırılabilirler. ışığa karşı mükemmel direnç. Ürün serisi 20 renk içerir.

₺85,00 KDV dahil

₺72,03 Vergi hariç

local_shipping Türkiye'nin Her Yerine 699TL üzeri Kargo ÜCRETSİZ Detay

check_circle  Orjinal Ürün Garantisi

insert_emoticon  %100 Müşteri Memnuniyeti

Setacolor Opak Süet Etkisi boyaları önceden yıkanmış, ince, kalın, açık renk veya koyu renk bir yüzey üzerine uygulanır: pamuk, yün, pamuk-yün, örgü, jarse, kadife, jakarlı, polyester, dokunmamış lif karışımları ve hatta deri.

Kullanıma hazır ve konsantre Setacolor opak Süet Etkisi boyaları çok kapatıcıdır ve saf halde kullanılırlar. Süet Etkisi sabitlemeden sonra ortaya çıkarak mat, yumuşak ve kabarık bir son kat sağlar.

Kalın katlar halinde uygulanmaları tercih edilir. Setacolor Süet Etkisi boyalarının hacim etkisini sabitlemek ve görünür kılmak için, kumaşı ters çevirerek, buharsız "pamuklu" ayarında sıcaklıkta 5 dakika boyunca kumaşı ütüleyin.

Pebeo
295*318
8691168651801
869908387633
chat Yorumlar (0)