Smarta Silikon Kalıp 10x13cm - Deniz Kabukları
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Yeni

Smarta Silikon Kalıp 10x13cm - Deniz Kabukları

Smarta hava ile kuruyan modelleme hamuru ile uyumlu çalışır. En iyi sonuç için bir parça kili elinizde yumuşatın, kili silikon kalıbın hücresine sıkıca yerleştirin, nazikçe kalıptan çıkarın, Silikonu hafifçe hareket ettirip silikonla yaptığınız şekil arasının açılıp hava almasını sağlayın. Kilin silikondan kolayca çıkması için şeklin etrafının silikon duvarlarından ayrılması önerilir. Kullanacak yüzey cam ise suyla diğer yüzeyleri beyaz tutkal ile yapıştırılabilir. Şekillendirilmiş kile toz pastel, akrilik, yağlı boya ile boyama yapılabilir. Kuruyan şekil üzerine varak ve cila yapılabilir. Tozlanan kalıp musluk altında istenirse beyaz sabunla yıkanabilir. Kutusunda muhafaza edilmesi önerilir.

₺199,00 KDV dahil

₺168,64 Vergi hariç

local_shipping Türkiye'nin Her Yerine 699TL üzeri Kargo ÜCRETSİZ Detay

check_circle  Orjinal Ürün Garantisi

insert_emoticon  %100 Müşteri Memnuniyeti

Smarta hava ile kuruyan modelleme hamuru ile uyumlu çalışır. En iyi sonuç için bir parça kili elinizde yumuşatın, kili silikon kalıbın hücresine sıkıca yerleştirin, nazikçe kalıptan çıkarın, Silikonu hafifçe hareket ettirip silikonla yaptığınız şekil arasının açılıp hava almasını sağlayın.

Kilin silikondan kolayca çıkması için şeklin etrafının silikon duvarlarından ayrılması önerilir. Kullanacak yüzey cam ise suyla diğer yüzeyleri beyaz tutkal ile yapıştırılabilir.

Şekillendirilmiş kile toz pastel, akrilik, yağlı boya ile boyama yapılabilir. Kuruyan şekil üzerine varak ve cila yapılabilir. Tozlanan kalıp musluk altında istenirse beyaz sabunla yıkanabilir. Kutusunda muhafaza edilmesi önerilir.

Smarta
SK1013004
8683451130049
869760400105
chat Yorumlar (0)