Smarta Gül Kalıpları ve Yaprak Kesici Seti
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Yeni

Smarta Gül Kalıpları ve Yaprak Kesici Seti

Smarta™ - Gül Yaprak Seti, Smarta hava ile kuruyan modelleme hamuru ile uyumlu çalışır. ; 8 boy gül yaprak kesicisi, 2 boy taç yaprak kesici, 2 boy yeşil yaprak kesici, 1 adet silikon taç yaprak damarlayıcı & 1 adet silikon yaprak damarlayıcısı bulunmaktadır. Silikon kalıplar ve kesiciler birbirleri ile uyumlu çalışmaktadır. Bu gül seti ile güller yapabilirsiniz. En iyi sonuç için bir parça hamuru elinizde yumuşatın, hamuru merdane ile 2 mm kalınlığında açın kesiciler ile kesip silikon damarlayıcılar ile damarlayıp istediğiniz boyutta gül çalışması yapılabilir. Beyaz tutkal ve su ile yapıştırılabilir. ; Şekillendirilmiş hamur toz pastel, akrilik boya ve yağlı boya ile boyanabilir. Tozlanan kalıp sabunlu suyla yıkanabilir. ; Kutusunda muhafaza edilmesi önerilir.

₺469,00 KDV dahil

₺397,46 Vergi hariç

notifications_active Stoktaki son ürünler

local_shipping Türkiye'nin Her Yerine 699TL üzeri Kargo ÜCRETSİZ Detay

check_circle  Orjinal Ürün Garantisi

insert_emoticon  %100 Müşteri Memnuniyeti

Smarta™ - Gül Yaprak Seti, Smarta hava ile kuruyan modelleme hamuru ile uyumlu çalışır. ;

8 boy gül yaprak kesicisi, 2 boy taç yaprak kesici, 2 boy yeşil yaprak kesici, 1 adet silikon taç yaprak damarlayıcı & 1 adet silikon yaprak damarlayıcısı bulunmaktadır.

Silikon kalıplar ve kesiciler birbirleri ile uyumlu çalışmaktadır. Bu gül seti ile güller yapabilirsiniz.

En iyi sonuç için bir parça hamuru elinizde yumuşatın, hamuru merdane ile 2 mm kalınlığında açın kesiciler ile kesip silikon damarlayıcılar ile damarlayıp istediğiniz boyutta gül çalışması yapılabilir. Beyaz tutkal ve su ile yapıştırılabilir. ; Şekillendirilmiş hamur toz pastel, akrilik boya ve yağlı boya ile boyanabilir. Tozlanan kalıp sabunlu suyla yıkanabilir. ; Kutusunda muhafaza edilmesi önerilir.

Smarta
SK1013023
8683451130230
chat Yorumlar (0)
Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı: